Vackra ögonbryn med smidig penna

Markerade vackra ögonbryn ger karaktär och känsla till ditt ansikte. Det kan också göra att ögonen framträder och att ansiktet ser rosigare ut. Som att måla en tavla med med en mjukare känsla.

Smidiga pennor varje dag

Ögonbrynspennor finns med mjukare, lite mjöligare, smidigare udd eller med hård och smal udd. Vilken du väljer är en smaksak, och likaså färgton. Om du har mycket ljus hy kan en mildare ögonbrynspenna vara snygg, kanske brunton eller grafitfärg, men det beror också vilken hårfärg du har. Är du solbränd eller har naturligt mörkare hud kan en svart penna naturligtvis vara det som lyfter looken allra mest. Det är enkelt med penna eftersom du snabbt med några drag kan få definierade ögonbryn. Du bestämmer själv hur kraftig färg du ska lägga på.

Apotek Hjärtat har fina ögonbrynspennor

Du kan köpa en ögonbrynspenna på många ställen – apotek såväl som skönhetsbutiker och varuhus, men det finns förstås olika kvalitet och innehåll i pennorna. Om du vill vara riktigt säker på att få en bra och vältestad ögonbrynspenna ska du ta en titt på Apotek Hjärtats fina sortiment av pennor. Här finns välkända märken som Max Factor, Isadora, Idun Minerals med flera varumärken, det som särskiljer Apotek Hjärtat från de flesta varuhus och skönhetsbutiker är inte enbart sortimentet, det finns samma produkter i vissa fall. Det som skiljer Apotek Hjärtat från andra är att du bara finner produkter som är ofarliga för din hälsa. Man ska inte smeta på vad som helst i ansiktet, och Hjärtat är noga med sitt sortiment – du kan tryggt köpa din ögonbrynspenna här. Varför inte göra inköpet direkt i onlineshoppen?

Välj din ögonbrynspenna

Vilken typ av penna du väljer är förstås individuellt, Apotek Hjärtat har ett brett sortiment att välja mellan med både smala och tjocka uddar och även penslar. Det finns också ekologiska ögonbrynspennor.

Om du har lite glesa ögonbryn kan du exempelvis välja Max Factor Real Brow Fiber Pencil. Den har en fiberformula som gör att du kan skapa naturligt definierade ögonbryn. Den är lite kraftigare och mycket lätt att lägga på så att det ser naturligt ut. Om du istället föredrar en tunn penna med lite hårdare spets kan du välja Idun Minerals ögonbrynspenna som dessutom passar för den som har lite känsligare hud. Det finns en inbyggd ögonbrynsborste i ena ändan om du önskar även mjukare linjer. Denna smala penna innehåller inget silikon, ingen parfym och inga konserveringsmedel, vilket är perfekt om du är känslig.

Apotek Hjärtat har också en kundklubb där du kan få fina klubberbjudanden och poäng på dina inköp.

Förvaring av ditt smink

På Apotek Hjärtats hemsida finns också en hel del tips för hur du ska förvara ditt smink och dina krämer för att de ska hålla längre. En mjuk ögonbrynspenna som blir fuktig håller sig inte fräsch lika länge som en ögonbrynspenna som du förvarar på rätt sätt.

Du behöver stänga ute fukt och förvara produkterna torrt och svalt. Sol och värme är inte bra, det kan påverka produktens färg. Det kan till och med vara så att du ska förvara produkterna lite kyligare under perioder. Tvätta händerna ofta så att du inte får bakterier på produkter som du använder i ansiktet. Sätt på korken på pennan så skyddar du den.