Använd pensionsrabatter och spara tusenlappar

Som pensionär kan det lätt bli mycket fokus på pengarna. Eftersom du inte förvärvsarbetar måste du handhålla med de pengar som kommer in i pension. Då kan du använda pensionärsrabatter och spara tusenlappar. Du får en möjlighet att både resa och köpa fler saker, utan att det påverkar din plånbok så mycket.

Hitta pensionärsrabatterna

Det finns jättemånga bra rabatter för dig som är pensionär. Det kan dock vara lite svårt att hitta dem. Unga personer har lätt att hitta rabatter och bra erbjudanden, då de är uppvuxna med internet. Även om många pensionärer är vana att använda internet, så är det ändå många som missar vilka bra erbjudanden som finns. Förutom att du också vill vara säker på att du handlar på bra sajter. Genom att bli medlem på Hej Senior får du säkra och jättebra pensionärsrabatter som du kan använda på apoteket, när du ska teckna mobilavtal, köpa prenumerationer på tidningar och magasin, och för resor och nöjen. Det är gratis att bli medlem och du behöver inte uppge ditt personnummer. Det som också är bra med just Hej Senior är att de bara använder säkra hemsidor. Du behöver inte vara orolig när du använder deras rabatter, att du kommer till en sajt som försöker lura dig på något sätt. Säkra betalningar till bra priser. Gå in på Hej Senior för pensionärsrabatter som hjälper dig att spara tusenlappar om året.

Handla online

Det finns många fördelar med att handla online. Först och främst är det skönt för många pensionärer, och även andra, att kunna handla online nu under coronapandemin. När infektionstalen går uppåt vill du undvika för mycket trängsel, även om du är fullvaccinerad. För det andra kan du spara tusenlappar. På Hej Senior hittar du rabatter till både roliga nöjen, men också till praktiska produkter som hudlotion och mobilabonnemang. Hos stora företag som Apoteket, Hallon och Fortum. Prylar som du ändå skulle köpa. För det tredje är det väldigt skönt att kunna se vad som finns på en gång. Du behöver köpa en ny resväska. Då är det väldigt enkelt att bara kunna gå in på en webbshop med resväskor och omgående se alla väskor som finns. Vilka färger, former, priser och material du kan välja mellan. Förutom att det också är väldigt bekvämt att kunna handla online hemifrån soffan. Du tar bara fram din dator eller surfplatta, brygger en kopp kaffe och så kan du köpa det du verkligen behöver. Om du inte har en surfplatta är det faktiskt ett väldigt bra köp för dig som pensionär. Det är mycket lättare att använda en surfplatta än en dator. Den är liten och smidig, och så kan du enkelt förstora texten.

Spara tusenlappar i vardagen

På Hej Senior får du hjälp att spara tusenlappar på både elavtal och ljudböcker, men också på flytthjälp och juridik. Det finns en mängd olika erbjudanden på produkter och tjänster som du kan ta del av. När du har blivit medlem på sajten är det smart att gå in dit en gång i veckan för att se vilka erbjudanden som finns just nu.