Header

Inlägget innehåller adlinks

Extra dark KLICK // Dark KLICK

Jag har blivit obsessed i CB! Jag brukar vanligtvis köra på den vanliga men klickade hem extra dark den här gången också och ska testa den sen när det börjar bli lite varmare ute! Nackdelen med att börja med BUS är att man blir helt beroende..

Men kolla hur brun man blir:

Där har jag den vanliga, förstå extra dark.. Jag kommer bli en pepparkaka! Kjolen är iallafall från ivyrevel.com och rabattkoden MILINASE20 ger er 20% rabatt på hela deras site!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

MAKE LEMONADE!

Förut visade jag alltid upp mina nya naglar på bloggen, men nu brukar jag bara visa upp dom på instagram! Jag har blivit helt kär i neonfärger, speciellt gult och orange. Så snyggt när man är lite brun också! Finns ingen skönare känsla än nyklippt hår och nya naglar! Och apropå nyklippt hår så ska jag till frisören i slutet på april och både klippa och färga håret! Kan inte bestämma mig ifall jag ska klippa av håret en bit som jag gjorde sist eller ifall jag bara ska toppa.. Får se!

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med madlady och innehåller annonslänkar

T-shirt KLICK

Känns egentligen lite olustigt att ha en tisha där det står "just die" på med tanke på det som hände i fredags. Fast samtidigt inte, tishan är dedikerad till alla terrorister! Just die terrorists.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men känns dumt att inte skriva något heller. Ingen har väl missat det som hände i Stockholm idag. Jag och alla mina nära och kära är okej, hoppas ni också är okej! Trots omständigheterna. Måste bara tillägga att jag är så trött på alla jämförelser. Varje gång det hänt ett attentat ska Syrien dras upp, eller andra krigsdrabbade/svältande länder. Men det går inte att jämföra tragedier. En tragedi är en tragedi oavsett hur stor/liten den är. Det är inte så "bara" att fyra personer har dött. Tänk på att dom fyra personerna var någons familjemedlem och vän. Det som händer i Syrien är hemskt, mer än hemskt, men tyvärr är det en vardag för Syrien och har varit det i många år nu. Men Sverige är ett land där folk har sökt och söker fristad. När ett terrorattentat sker i landet som anses vara tryggt är det inte konstigt att man reagerar kraftigt och sörjer. Men det betyder inte att man förminskar det som händer i bland annat Syrien för det. Det kan tyckas att det i Syrien inte uppmärksammas lika mycket, men tänk på att Syrien har legat i krig i 5-6 år nu. Hade attentat i t.ex Tyskland, Frankrike, England och Sverige skett upprepade gånger i 5-6 år hade inte det heller uppmärksammats lika mycket som nu. Jag sympatiserar med Syrien och förminskar absolut inte det som händer i Syrien. Det som människorna utsätts för i Syrien är omänskligt och hemskt och jag hoppas verkligen att människorna i Syrien ska få uppleva fred och lycka snarast. Men Syrien är ett krigsdrabbat land och i ett krigsdrabbat land sker sånt. Sverige är inte krigsdrabbat, Sverige är ett land som krigsdrabbade människor söker trygghet i. Därav reaktionen.

Jag hoppas iallafall att ni mår bra, trots omständigheterna!

Likes

Comments

Inlägget innehåller annonslänkar!

Svart klänning KLICK // Grön klänning KLICK

Jag har blivit förälskad i ribbade klänningar. Så sjukt bekvämt och snyggt! Enda negativa med ribbade klänningar (och kjolar) är att många är genomskinliga har jag märkt.. Jag tycker dock inte att klänningarna jag har på mig ovan är genomskinliga! Men jag har en annan i nude som jag älskar och självklart är den genomskinlig.. Får testa att ha ett par nudefärgade trosor under, annars får jag väl ha en lång jeansjacka eller nåt!

Likes

Comments

Inlägget innehåller annonslänkar!

1. Gråa KLICK // 2. Blåa KLICK // 3. Rosa KLICK
4. Svarta KLICK // 5. Vita KLICK

Jag vet att jag tipsat om dom här skorna tidigare, fast i andra färger om jag inte minns fel? Gråa fanns inte förut iallafall! Men dom är ju så snygga och prisvärda, 499 kr! Påminner väldigt mycket om nike air max, bara det att man sparar en tusenlapp!

Likes

Comments

Här om dagen var jag på körskolan jag tänkt gå på som ligger väldigt nära mig och som flera jag känner har rekommenderat. Jag köpte lite teorigrejer och ska så småningom boka körlektioner också. Jag kommer köra både privat och ta körlektioner! Bästa är att min lillebror fyller 16 nu i april, så jag kommer få sällskap både på riskettan och risktvåan! Jag började lite smått när jag var 17-18, men nu ska jag verkligen gå all in och satsa på att ta körkort i sommar/höst! It's time!

Apropå något helt annat ska jag till gynekologen snart för att dels kolla upp ifall jag har endometrios. Misstänker att jag har det då jag får sån extrem mensvärk att jag inte vet vart jag ska ta vägen ibland och sen får jag lätt cystor också. Men sen tänkte jag även testa spiral, tror jag. Jag har testat flera olika p-piller och även mini piller men det funkar inte. Jag blir knäpp och mår inte bra av dom där hormonerna. Men det finns en spiral som innehåller väldigt lite hormoner (jaydess) och hormonerna verkar bara lokalt med spiraler - alltså endast i livmodern och går inte ut i hela kroppen som t.ex p-piller gör. Jag pallar inte med mens längre och jag känner inte för att bli mamma än heller, spiraler håller ju oftast i flera år vilket är skönt! Enda som tar emot är att det inte är superskönt att sätta in en spiral har jag hört. Men bara hoppas på att det funkar för mig och att det är värt det. Vet att det finns en hormonfri spiral (kopparspiral), men nä, tar jag spiral testar jag jaydess! Hört bra om den! Men det finns ju för och nackdelar med allt och alla reagerar ju olika så time will tell.. Inte bestämt mig än tho, men jag är rätt så säker på att det blir spiral!

Likes

Comments

Instagram@milinase