Header

Cocoa Brown hittar ni HÄR
(Adlink)

Jag är beroende av brun-utan-sol och smörjer in mig minst en gång i veckan. Jag har testat många BUS-produkter och min favorit kommer från märket Loving tan som jag gjort samarbete med ifall ni minns. Deras produkter ger verkligen en naturlig färg och en väldigt fin och intensiv brun färg. Tyvärr är deras produkter rätt dyra - en flaska på 200 ml ligger på $59,95 vilket är ca 500-530 kr + frakt på det. Det är inte speciellt ekonomiskt för mig som använder BUS minst en gång i veckan..

Men, jag har hört en hel del om märket Cocoa Brown som är en budget BUS-produkt (89 kr för 150 ml) och jag kände att jag var tvungen att testa. Dock hade jag inte så höga förväntningar med tanke på Loving tan's produkter plus att den kostar 89 kr liksom. Men alltså, helt ärligt, jag blev toknöjd! Den ger inte en lika naturlig brun färg som Loving tan, men jag tycker Cocoa brown ger en mycket finare brun färg än ST. tropez - som ändå är dyrare!

För att vara helt ärlig så är inte min BUS-rutin speciellt noga. Jag gör olika varje gång dessutom. Men oftast hoppar jag in i duschen, ibland rakar jag mig innan och ibland inte, väntar nån timme, smörjer in mig med BUS, väntar nån timme till, sover, duschar, klart. Men, jag kan ändå dela lite tips och trix!

Först och främst: välj ifall du vill ha produkten under dagen eller under natten. Cocoa Brown verkar bara under 3 timmar! 1 timme - light, 2 timmar - medium och 3 timmar - dark. Så du blir inte brunare än färgen du fått efter 3 timmar eftersom den bara verkar i 3 timmar! Själv sover jag alltid med BUS på mig. Nackdelen är att ens lakan blir helt bruna. Men jag lyckas alltid stänka vatten och ha mig så därför föredrar jag att sova med produkten.

Dagen innan: Skrubba dig och och raka dig om du vanligtvis brukar raka dig. Använd gärna rakgel eller balsam för att inte irritera huden för mycket under rakning. Smörj in dig med lotion efteråt.

Nästa dag: Duscha igen som vanligt och efter duschen ska du helst inte smörja in dig! Jag vet att många brukar smörja in sig med lotion innan dom tar BUS men jag rekommenderar att smörja in sig dagen innan så att man duschar av det sen då lotion kan förstöra. Oljan/oljorna kan göra att du antingen blir fläckig eller knappt får någon färg alls, lotion kan rubba verkningen av din BUS.

Time to get tan: Dom flesta BUS-produkterna har en color guard, dvs produkten är redan brun när den kommer ut så att du lättare kan se om du missat en fläck. Stå i ett rum där det är bra ljus, använd gärna en applicator mitt och sen är det bara att smörja på! Om det är en mousse som Cocoa Brown är, skaka gärna flaskan efter varje gång för att minska risken att färgen hamnar på botten. Det gör ingenting om det ser fläckigt ut och är mörkare på vissa ställen, det brukar oftast bli så. Det enda som är viktigt är att det inte finns några ljusa fläckar för då har du missat att ta produkt där. När du är klar kan du vänta nån minut (Cocoa Brown torkar väldigt fort och känns inte alls kladdig) innan du klär på dig! Jag brukar kolla på youtube en stund och låta den sjunka in nån timme och sen går jag och lägger mig.

Efter 1-3 timmars verkan/när du vaknat: Om du väljer att ha produkten på dig under dagen så är det bara att vänta 1-3 timmar, vissa produkter brukar dock ha en verkningstid på 6-8 timmar och sen är det bara att hoppa in i en dusch. Väljer du att sova med produkten som jag brukar göra är det bara att hoppa in i duschen när du vaknat och duscha som vanligt. När du duschar tvättar du bort color guarden så du kommer tappa lite färg men det är bara color guarden som tvättas bort! Var försiktig sen när du torkar dig. Jag brukar bara badda huden torr!

Sen är det klart! Färgen håller upp till 5 dagar och jag upplever inte att man blir fläckig när den släpper, men om den skulle bli det så är det bara att skrubba bort den!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inlägget innehåller annonslänkar

Rosa topp HÄR // Svart topp HÄR // Ljusblå topp HÄR

Vit topp HÄR // Märkblå topp HÄR // Mönstrad topp HÄR

Nu är det väldigt trendigt att ha volanger samt visa axlarna och personligen tycker jag att det är skitsnyggt. Men det är inga plagg jag själv skulle känna mig bekväm i tror jag! Inte riktigt min stil ändå! Fast jag vart ändå sjukt sugen på den mörkblåa toppen av någon anledning! Vilken topp gillar du bäst? Jag röstar på mörkblå och mönstrade toppen!

PS. Glöm inte vänja er vid att skriva in adressen nouw.com/milina istället för milina.se om ni inte redan gör det då mitt domän går ut vilken dag som helst och jag kommer inte förnya det den här gången!

Likes

Comments

Äntligen är vintern officiellt över. Så himla skönt. Jag tänkte att jag skulle gå ut och gå med Freja på en långpromenad när kl var ca 18.00-19.00. Det var 17 grader varmt ute men jag tänkte "fast det är ju trots allt mars, tar på mig en tjocktröja under min bomberjacka" men efter 10 minuter höll jag på att dö så det vart inte en lika lång promenad som planerat. Ska gå ut på en långis nu istället! Föredrar faktiskt att gå ut och gå långt när det är mörkt ute, vet inte varför. Men det är skönare på något sätt även fast det är sjukt nice att vara ute och gå när solen skiner också. Så, det ska jag göra nu. Förresten så verkade det uppskattat när jag delade lite låtar ur min spellista så jag gör det igen! Fick även en fråga ifall min lista är publik men det är den inte! Det är för att jag just nu har 530 låtar och många låtar är verkligen "WTF..?" men jag har inte orkat rensa. Måste göra det! (Det har jag sagt i flera år tho)

Likes

Comments

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Jag vet faktiskt inte. Jag har inte fastnat för något flicknamn eller pojknamn. Dock gillar jag lite ovanligare namn, så förmodligen något ovanligt! Men vad vet jag inte..

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Jättesvår fråga. Typ pest eller kolera. Men jag väljer nog kärlek utan sex.

3. Har du bra självförtroende?
Nej, det skulle jag inte påstå att jag har. Tyvärr!

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Ta körkort, börja plugga - förhoppningsvis till psykolog och göra en bröstförstoring haha!

5. Beskriv ditt drömutseende:
Även fast jag har en väldigt skev självbild så skulle jag faktiskt inte vilja se ut som någon annan. Däremot hade jag gärna ändrat lite på mitt utseende, eller vad man ska säga - som t.ex större bröst.

6. Någon du har kysst?
Känner inte att det är relevant att namedroppa någon!

7. Har du kvar klädesplagg från när du var liten?
Jag har inte det. Men jag tror att min mamma har det!

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Den får duga. Byter dock rätt ofta.

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Choklad räknas ju som godis, så godis. Men jag inte så förtjust i godis godis, föredrar chips!

10. Hur uppvaktar man dig?
Genom att ge mig komplimanger och uppmärksamhet, får mig att skratta och är generös!

11. Har du rykten efter dig?
Inte vad jag vet!

12. Din absolut sämsta egenskap?
Jag övertänker väldigt mycket och det är rätt jobbigt.

13. Din bästa egenskap?
Antingen är det att jag är lojal, väldigt passionerad i vissa sammanhang eller att jag är omtänksam!

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Ja det kan man väl. Beror lite på hur det tog slut och varför det tog slut I guess!

15. Har du kysst en kompis?
Beror på hur man ser på saken.

16. Hur lång är du?
1.73-1.75

17. Vad spenderar du mest pengar på?
Min hund och mitt utseende - alltså naglar, hår, smink och kläder.

18. Din favoritartist?
Det står mellan 2pac och Eminem men eftersom jag har betydligt fler Eminem-låtar i min spellista så blir det nog Eminem!

19. Har du åkt ambulans, om ja, varför?
Ja. En gång som bebis - jag slutade andas. 2 gånger för njursten och en gång pga hjärtat!

20. Bäst just nu?
Att det börjar bli ljusare och varmare ute! GOALS.

Likes

Comments

Contains affiliate links

"Jag har samma kroppsbyggnad som du. Liksom breda och höga höfter. Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om hur man bäst klär sig efter en sån figur?"

Jag antar att du vill framhäva dina höfter och inte dölja dom? För att dölja höfterna är relativt enkelt. Det är bara att ha en pösigare tröja liksom. Men att framhäva höfterna på ett snyggt sätt kan vara lite svårare. Därför gäller det att hitta kläder som formar sig efter kroppen och då är stretchiga kläder perfekt!

Stretchiga höga jeans och höga byxor framhäver höfterna väldigt fint!! "Tyvärr" är jag rätt lång, 1.75, vilket gör att höga jeans inte sitter lika högt som dom egentligen ska göra på mig. Dom slutar ungefär under naveln och helst vill jag att höga jeans ska gå över naveln eftersom mina höfter är väldigt höga och på så sätt skulle mina höfter framhävas mer och även ge mig en tydligare midja. Bodycon klänningar och kjolar är 10/10, speciellt ribbade med stretch. Dom framhäver både höfter och rumpa väldigt snyggt! Vissa baddräkter och bodys framhäver också höfterna!

Så mina tips är:
Stretch
Höga byxor/shorts/kjolar
Bodys (vissa)
Midjebälten/korsett
Bodycon klänningar/kjolar
Tajta croppade toppar
Ribbat

Bodycon dress HÄR // Ribbed set HÄR
(adlinks)

Kjol HÄR // Jeans HÄR

Corset belt HÄR // Höga leggings HÄR

Likes

Comments

Instagram lately - milinase

Idag var jag hos tandläkaren och lagade 2 hål. Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren, det är bara ångest. Men det gick bra. Jag testade faktiskt att laga utan bedövning, för bedövningen är egentligen det jobbigaste med lagningen tycker jag. Ena hålet var inte speciellt djupt så det gick bra men andra hålet var betydligt djupare och hon vart imponerad över att jag inte ville avbryta och ta bedövning men jag har alltid varit rätt smärttålig - även fast jag hatar smärta. Vi pratade även om tandreglering och förhoppningsvis kommer jag få tandställning. Överkäken är relativt rak men inte underkäken och dessutom är mitt bett helt fel - jag använder bara 5 tänder. Det kommer kosta 30-40.000, heh. Men jag ska dit i April igen och då ska vi prata mer om det och se hur vi ska göra med betalningen osv och försöka lösa det. Jag kommer inte ha räls isåfall, utan genomskinliga skenor - så det syns alltså inte och dom har man i 1,5 år.

För övrigt så har jag typ sparat ihop till mitt körkort nu. Så i veckan tänkte jag dra till körskolan och köpa ett teoriprogram man får till datorn (läsa böcker går inte) och sen köra lite med min pappa då och då och så småningom ta körlektioner också! Känslan och tanken av att aldrig behöva sätta min fot på en buss igen eller få skjuts överallt är obeskrivlig!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Blivit väldigt mycket klädrelaterade inlägg på senaste och jag vet att jag behöver hitta en bättre balans i bloggen. Men, här har ni 3 par snygga sweatpants som passar när man inte vill se allt för ledig ut men inte känner för att ha på sig jeans! Såg dock att många storlekar var slutsålda men det fylls nog på snart!

1. Byxa HÄR // 2. Byxa HÄR // 3. Byxa HÄR
(adlinks)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har jättesvårt för att hitta jeans som passar. Jag kan i princip bara ha jeans som är väldigt stretchiga och har en hög midja! Gina tricots modell Molly är en stor favorit! Dom är både väldigt stretchiga samt höga i midjan! Jag har två par svarta, ett par vita, ett par beigea och ett par mörkblåa och alla sitter perfekt!

1. Blå jeans HÄR // 2. Mörkblå jeans HÄR // 3. Svarta jeans HÄR

1. Grå jeans HÄR // 2. Gröna jeans HÄR // 3. Beigea jeans HÄR

Likes

Comments

Instagram@milinase