Header

Tänker inte börja inlägget med en ursäkt eller förklaring som jag brukar göra. Cause lets face it.. Jag kommer och går.
Men, duktiga Caroline ritade en bild på mig som jag vart helt kär i så jag var tvungen att göra om headern! I mean, hur duktig är hon inte?? Det var hon som gjorde bilden jag hade i headern innan också faktiskt! Blir alltid lika glad när jag ser att hon taggat mig i en bild. Hon tar även beställningar om någon av er skulle vara sugen på att få en bild ritad av henne! Linytez heter hon på instagram!

Annars är väl allt som vanligt, typ. Gick på en dejt förra veckan, trodde jag skulle dö av nervositet men jag överlevde och det gick bra! Idag var jag även hos en kiropraktor, har ju problem med ryggen vilket är en stor orsak till varför jag inte jobbar eller pluggar. Vi bokade 5 nya besök direkt så nu kanske jag äntligen får bukt på ryggen och smärtorna efter x antal år. Men sen har jag fått problem med magen igen, antingen är det magsår eller magkatarr, tror jag iallafall. Så jag måste kolla upp det också.. Vilket inte kommer bli så kul då jag förmodligen kommer få göra gastroskopi

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En fråga jag väldigt ofta får är hur jag har råd att köpa så mycket kläder och hur jag får pengar eftersom jag inte jobbar. Jag menar inte att vara otrevlig nu, men jag måste ändå få säga ifrån när jag känner att jag behöver göra det och jag tycker inte man frågar sånt. För vad har ni med det att göra? Ja, jag är en offentlig person och jag är ganska öppen. Men ni känner inte mig. Ni skulle förmodligen aldrig ställa ekonomiska frågor till en person ni bara träffat några gånger. Mig har ni aldrig träffat. Det kanske känns som att ni vet allt om mig och känner mig - speciellt om ni följt med i några år. Men ni känner inte mig och ni vet knappt hälften om mig. Det känns bara weird när någon i mitt kommentarsfält frågar mig hur jag "tjänar" pengar, speciellt eftersom jag inte vet någonting om er och därför är ni ju i princip främlingar för mig och jag känner mig inte bekväm med att prata om min ekonomi med "främlingar".

Meningen är inte att starta värsta diskussionen nu i kommentarsfältet. Ni behöver inte försvara er. För uppenbarligen så ser inte ni något fel med att ställa såna frågor och det är helt okej. Men jag är inte bekväm med det och vill bara att ni ska veta det.

Jag vet att min blogg är ganska materiell och ja, jag kanske köper mycket kläder - det beror ju på vem man jämför med. Men jag säljer minst lika mycket kläder också. Jag är noga med att göra mig av med plagg jag inte använder - mest för att det inte får plats då jag inte har så stor förvaring, men på så sätt tjänar jag en liten slant. Dessutom får jag väldigt mycket kläder via samarbeten. Mycket av plaggen ni ser har jag inte ens köpt själv, utan fått. Så jag lägger inte 2000+ spänn på kläder i månaden, vilket det kanske ser ut som.

Likes

Comments

Igår var jag och min pappa hos veterinären med Wilda. Hon har haltat till och från ett tag och vi har trott att det berott på att ett framben är kortare än det andra då hennes syster har så. Men det vart inte bättre utan snarare sämre så självklart bokade vi tid hos veterinären. Först klämdes det på henne och då trodde veterinären att hennes knäskål var lös. Men sen när dem gav henne en lugnande spruta och röntagade henne så såg dem att hennes vänsterknä var väldigt svullet och inflammerat vilket bara syntes på röntgen. Hennes knäskål var alltså inte lös. Förmodligen är det bara hennes knä som krånglar och inget fel på frambenen (hoppas), utan hon tar emot med frambenen och därför ser det ut som att hon är halt där fram. Hon har fått medicin mot inflammationen och smärtstillande som hon ska äta till på måndag och på måndag ska hon tillbaka igen och då ska vi lämna henne där över dagen så dem kan kolla igenom henne ordentligt. Hennes uppfödare har ju förmodligen misshandlat henne plus att aveln inte var speciellt seriös. Så dem ska kolla henne ordentligt som sagt och se ifall det bara är knät eller om det är mer som krånglar. Förhoppningsvis hjälper medicinen, annars måste hon opereras..

Bara det där kostade 4000 kr och då är vi inte klara än, hon ska ju tillbaka på måndag. Som tur är så har vi henne försäkrad så vi betalar bara självrisken. Men förstå?! Kommer hon vara tvungen att opereras så lär det ju bli minst 25.000 kr också. Jag säger bara en grej: försäkra era djur!

Likes

Comments

milinase

Klockan är snart 17.00 och det är -11 grader här och kommer bli ännu kallare snart. Sinnes. Min hund stackarn håller på att frysa ihjäl. Jag hoppas på att min pappa inte blir allt för sen idag. Jag har beställt flera täcken till henne, men ingen passade så jag måste ta med henne till en djuraffär och prova där. Hoppas på att jag kan göra det ikväll om min pappa inte blir allt för sen. Dem stänger 20.00. Annars får jag ta en tjock sweatshirt eller nåt så länge haha!


Uppdate: det får bli den här outfiten så länge haha!

Likes

Comments

Instagram@milinase